Is uw bedrijf altijd goed bereikbaar?

Er kunnen veel redenen zijn waarom u even niet de telefoon kunt aannemen: u zit in een bespreking, u bent op bezoek bij een relatie of u bent druk met een deadline.

Of misschien zoekt u wel net dat kleine stukje extra professionele uitstraling voor uw organisatie: elk telefoongesprek keurig aangenomen door een vriendelijke telefoniste en u voorkomt dat het eerste contact met een nieuwe klant door middel van een antwoordapparaat plaats vindt.

Welke reden u ook heeft, u kunt de telefonische antwoordservice van élitel dagelijks inschakelen. Uw gesprekken worden aangenomen met uw eigen bedrijfsnaam en met uw instructies kunnen wij feilloos anticiperen op elk telefoontje. Geen massaliteit van een groot callcenter, maar kwaliteit en betrokkenheid. Wij noemen dat de kunst van een goed gesprek.

Door onze geavanceerde manier van werken zijn wij een efficiënte partner, door onze persoonlijke benadering zijn wij in te zetten als een collega!

Inmiddels maken vele tandartspraktijken gebruik van onze service. Als professioneel afsprakenbureau plannen wij afspraken in en beantwoorden we de vragen van patiënten. Wij zijn ervaren in specifieke tandartspakketten als Simplex, Exquise, Evolution en Oase. Wij hebben een grote deskundigheid binnen de tandheelkundige sector ontwikkeld. Meer weten? Bel ons voor informatie of een referentie: 0299 –  724 800