De persoonlijkste antwoordservice van Nederland

Antwoordservice

Telefonie besteed je niet zomaar uit. Vertrouw op de experts van élitel antwoordservice!

 

Uw telefonie geeft u niet zomaar uit handenDat snappen we bij élitel. Vertrouw daarom op de persoonlijkste antwoordservice van Nederland! Onze ervaren telefonistes spreken de taal van uw bedrijf. Wij nemen ons vak erg serieus en nemen de tijd om ons te verdiepen in uw organisatie. En dat hoort u direct aan de telefoon. Klanten vertellen ons vaak dat het net lijkt alsof we collega’s zijn.

Veel bedrijven – van advocatenkantoor tot tandartsenpraktijk, administratiekantoor en schoonheidssalon – vertrouwen al op onze antwoordservice. Ontdek hoe wij voor u het verschil kunnen maken! Wij komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Bel 0299 724 800.

De kunst van een goed gesprek

Onze ervaren telefonistes beheersen de kunst van een goed gesprek tot in de puntjes:

Een glimlach hoor je door de telefoon

Een klein en betrokken team van

zeer ervaren telefonistes: wij weten precies wat er onder onze klanten speelt

Wij spreken de taal van uw bedrijf

En zorgen dat al uw (potentiele) klanten zich gehoord en goed behandeld voelen.

Waarom een antwoordservice?

 

Krijgen relaties vaak uw voicemail te horen? Mist u opdrachten omdat u niet goed bereikbaar bent? Bent u veel onderweg? Wilt u geen eigen telefoniste aannemen, maar wel optimaal bereikbaar zijn?
Een gemiste oproep kan een gemiste klant zijn! Zorg dat uw bedrijf altijd bereikbaar is met de persoonlijke antwoordservice van élitel. Bel 0299 724 800.

Hoe werkt onze telefoondienst?

 

Onze betrokken telefonistes spreken de taal van uw bedrijf en presenteren zich als een collega. We zorgen dat uw (potentiele) klanten zich gehoord en goed behandeld voelen. Aan de hand van uw instructies staan onze telefonistes uw klanten perfect te woord. We kunnen boodschappen aannemen en doorverbinden, maar ook uw agenda beheren of secretariële ondersteuning bieden. Kortom: we kunnen alles, behalve de deur open doen. Van elk aangenomen gesprek ontvangt u direct een notitie per e-mail.

Voor wie is onze antwoordservice?

 

Wij nemen de telefoon op voor de meest uiteenlopende klanten en zijn thuis in iedere branche: van advocatenkantoor tot administratiekantoor, maar ook schoonheidssalons en ICT-bedrijven. Kortom: als bij u de telefoon gaat, kunnen wij u helpen. Zo zijn we heel erg thuis in de juridische vakgebieden: onder onze klanten bevinden zich juridisch adviseurs, advocaten, mediators en juridische opleiders. Daarnaast staan wij bekend om onze kennis op het gebied van tandheelkunde. Na jarenlang veel ervaring opgedaan te hebben in antwoordservice voor de mondzorg hebben wij ons in 2022 verder gespecialiseerd en is dit unieke onderdeel van élitel ondergebracht in Solident Mondzorgpartners. Dezelfde kwaliteit als bij élitel maar exclusief voor tandheelkundige praktijken. Bent u op zoek naar telefoonservice voor uw mondzorgpraktijk, klik dan hier

Meer weten over de meest persoonlijke antwoordservice van Nederland?

We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers door en door te kennen en komen daarom graag langs voor een persoonlijke kennismaking.

Ontdek de kunst van een goed gesprek en bel 0299 724 800.

Benieuwd naar wat we allemaal meemaken?

Lees verhalen uit onze dagelijkse praktijk