Single Blog

élitalk – Voorwoord Ineke

élitalk

Daar zit ik dan, met een grote glimlach en trots als een pauw het voorwoord te schrijven voor mijn eigen magazine.

De jaren zijn voorbij gevlogen, ik heb even moeten graven in mijn geheugen, maar in mijn tijdlijn kun je lezen hoe het zover is gekomen: 10 jaar élitel antwoordservice!

élitel 10 jaar

Trots ben ik op mijn klanten die mij stuk voor stuk het vertrouwen hebben gegeven. Mijn klanten zijn ambitieus, professioneel en willen niet gewoon tevreden zijn, zij gaan voor het beste en dat is wat ze bij élitel hebben gevonden.

Trots ben ik daarom ook op mijn team. Zij hebben zoveel passie voor hun vak en werken altijd met veel plezier, inzet en tomeloze energie! Elders in dit magazine maak je kennis met deze betrokken collega’s.

Energie

Dat brengt mij op het thema van dit jubileumjaar: Vitaliteit.

“Vitaliteit – duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.”

Aan de hand van een tiental thema’s dagen we je uit om van het jubileumjaar 2019 een vitaal jaar te maken. Elke maand willen samen met jou werken aan vitaliteit aan de hand van verschillende onderwerpen en in het kader van de goede voornemens starten we 2019 met het onderwerp ‘Opruimen’ en dat in de breedste zin van het woord.

In dit magazine gaan we uitgebreid in op het 10-jarig jubileum en wat je kunt verwachten dit jaar. Daar horen ook zeker verhalen van onze klanten bij. Binnenkort bijt één van hen het spits af. Maak ook zeker gebruik van de leuke aanbiedingen die de komende maanden in dit magazine worden aangeboden, van heerlijk eten tot sportieve activiteiten.

De toekomst van élitel wordt bruisend en succesvol, daar doen we met elkaar ons best voor en met de nieuwe ontwikkelingen die op stapel staan, kan ik niet wachten om het nieuwe jaar in te gaan!

Bedankt

Graag wil ik iedereen bedanken die eraan heeft bijgedragen dat we hier nu staan: klanten, collega’s, familie en het thuisfront. Bedankt dat ik telkens weer op jullie mocht rekenen en dank voor het vertrouwen wat jullie voortdurend in mij gesteld hebben.

Veel plezier bij het lezen van de eerste editie van elitalk!

Ineke

Deel artikel :