Single Blog

Het jubileumjaar – Wat kun je verwachten?

Feestje

In 2019 bestaat élitel 10 jaar! Een enorme mijlpaal en dat moet gevierd worden. Dus gaan we hier gewoon een jaar lang bij stilstaan. Niet letterlijk natuurlijk, want bij élitel zijn we juist altijd in beweging. En beweging is nou juist één van de thema’s die we gaan aansnijden in ons jubileumjaar.

Van 2019 maken we een feestjaar. Wij zijn trots op wat we bereikt hebben en we realiseren ons dat we dit niet alleen hebben gedaan. Zonder klanten geen élitel, zonder medewerkers geen élitel en zonder thuisfront ook geen élitel. Daarom gaan we dit feest delen met iedereen die aan dit lustrum heeft bijgedragen.

10 jaar – 10 thema’s

Om  zover te komen is het nodig dat je leuk vindt wat je doet, dat je er energie van krijgt en dat je gewaardeerd wordt. Daarbij is het belangrijk dat je goed in je vel zit. Niet alleen op het werk, maar ook daar buiten. Het is daarom dat we ‘vitaliteit’ als hoofdthema voor 2019 gekozen hebben.

We nemen jullie dit jaar in dit thema mee aan de hand van 10 subthema’s die hier allemaal mee te maken hebben. Via Social Media kun je met ons mee doen met onderwerpen als:

  • gezond eten;
  • een opgeruimd hoofd;
  • bewegen;
  • lekker koken;
  • aandacht voor jezelf;
  • aandacht voor elkaar.

Wat heeft dit met antwoordservice te maken?

Wij zeggen altijd dat je een glimlach kunt horen door de telefoon. Als je je goed voelt, dan komt die glimlach vanzelf, van binnenuit. Dat zorgt voor betere gesprekken! Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn en doe met ons mee.

Heb je nog geen goed voornemen voor het nieuwe jaar? Het thema van januari is opruimen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je bureau, je huis of je hoofd. We geven leuke tips en zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Tot slot

Wij bedanken jou voor het vertrouwen dat je ons geeft en voor de altijd prettige samenwerking.

Vitaliteit is onze kracht!

“Vitaliteit – duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen.”

Deel artikel :