Single Blog

Lydia van den Hoek

[av_image src=’https://elitel.nl/wp-content/uploads/2019/01/Lydia-e1547803493216.jpeg’ attachment=’2297′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jr1u7axp’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2wopb5′]

Mijn naam is Lydia van den Hoek en ik werk als telefoniste voor élitel in de vestiging in Ouderkerk aan de Amstel.

Het blijft interessant om bij élitel te werken, omdat het werken aan de telefoon vooral ‘mensen’ werk is en dat ligt mij goed.

Na een achtergrond in de zorg, ligt een dienstverlenend beroep mij het beste en het blijft een uitdaging om elk gesprek op professionele wijze te voeren en af te ronden.

Ongeacht wie er aan de telefoon is.

Het werk als telefoniste blijft mij soms verbazen. Zoals sommige bellers die zich redelijk achteloos laten inschrijven in een praktijk en afspraken maken, terwijl zij op een perron staan of in de trein zitten. De beller is dan soms niet goed te verstaan, wil het gesprek snel afhandelen terwijl de agenda van de beller vaak niet bij de hand is.

Ze willen uiteraard wel graag goed geholpen worden en het blijft dan de kunst om het gesprek zo goed en prettig mogelijk af te ronden.

De telefoniste heeft tenslotte de regie in handen en probeert altijd het gesprek in goede banen te leiden.

Je kan mij wakker maken voor: noodoproepen van mijn gezin of naaste familie en/of vrienden, eigenlijk verder niet. Anderen kan je misschien wakker maken voor lekker eten en dat vind ik ook heerlijk, maar daar is overdag voldoende tijd voor.

Het jaar 2019 is net begonnen en veel mensen vinden het een mooi moment om te bezinnen, herzien en op te ruimen.

Voor mij betekent het dat het weer tijd is om mijn huis op te ruimen en te kijken of er ruimtes in kamers zijn die anders ingedeeld kunnen worden. Ook is het een goede tijd om samen met mijn echtgenoot meer avonden uit en weekenden weg in te plannen. De kinderen zijn tenslotte al wat ouder en kunnen prima voor zichzelf zorgen, zodat wij meer tijd voor ons zelf hebben gekregen.

[/av_textblock]

Deel artikel :