Single Blog

Maart – élitel maakt van complimentendag een complimentenmaand!

Krijg jij wel eens een compliment? En hoe voelt dat?

De meeste mensen wimpelen een compliment af, of weten niet zo goed wat ze er mee aan moeten. We mompelen wat of we zwakken het zelfs af.

Is het je wel eens opgevallen dat vooral vrouwen er soms een beetje apart mee omgaan?

Zeg je bijvoorbeeld: “Wat een leuke schoenen!” Dan krijg je heel vaak een antwoord als: “Ja, nou ja, ze waren maar € 25,00 in de uitverkoop….”

Niet doen! Je vindt het toch leuk als een ander je schoenen mooi vindt? Of als je collega vindt dat je goed werk geleverd hebt? Of als je een bedankje van iemand krijgt? Dat mag je rustig laten merken! Kijk de ander aan en bedank hem of haar. Neem het compliment in ontvangst en wees er blij mee!

 

Hoe vaak geef je eigenlijk een compliment?

Ook goed om eens bij stil te staan. Hoe vaak zeggen wij iets aardigs tegen de mensen om ons heen? Zeg je wel eens dat je blij met iemand bent?

In het kader van ons jaarthema vitaliteit staan we in de maand maart stil bij het geven- en krijgen van complimenten.Op 1 maart is het Nationale Complimentendag.Maar waarom zouden we dat maar één dag doen? Bij élitel gaan we in maart strooien met complimenten en we roepen je op om hier aan mee te doen. Wij zijn benieuwd naar het effect!

Inspiratie nodig? Lees hier meer over Nationale Complimentendag

Ineke

Deel artikel :