Single Blog

Melissa van Ewijk

Hoi, ik ben Melissa, 29 jaar oud en werkzaam bij élitel Purmerend.

Ik werk met veel plezier bij élitel omdat je nooit weet wat de dag gaat brengen. Door de verschillende bedrijven voer je elke keer een ander gesprek. Dit vind ik ontzettend leuk, die afwisseling. Zo leer je ook een hoop van verschillende bedrijven.

Ik verbaas me er wel eens over hoe mensen tegen een telefoniste spreken. Soms kunnen mensen ontzettend naar zijn, maar vaak aan het einde van het gesprek verandert dit gelukkig. En daar doen we het voor! Mensen vriendelijk te woord staan, zodat ze na het gesprek een goed gevoel er aan over houden.

Anekdote: Mevrouw belde om haar afspraak te annuleren. Dit was erg kort dag. Wij vertelden aan mevrouw dat ze te laat was met het annuleren van haar afspraak. Mevrouw werd op de hoogte gebracht van de eventuele kosten en was hier niet blij mee. Mevrouw dacht dat de lijn was verbroken en riep: “KOETWIJF!” Daarna hebben wij zelf de verbinding verbroken.

Je kunt mij wakker maken voor chocolade maar dat geldt eigenlijk voor elk moment. Voor andere dingen mij liever niet wakker maken want daar word ik niet zo vrolijk van.

Deel artikel :