Single Blog

Meta van Gent

Mijn naam is Meta van Gent en ik werk bij élitel in Purmerend. Het werken bij élitel vind ik zo leuk omdat wij voor zoveel verschillende bedrijven de telefoon beantwoorden en daardoor ook gesprekken over uiteenlopende onderwerpen voeren. Hierdoor is bijvoorbeeld mijn kennis van het tandheelkundige jargon, tot mijn eigen verbazing, enorm groot geworden.

Ik verbaas me wel eens over de brutaliteit van de personen die voor acquisitie bellen. Onvoorstelbaar hoe wij ons soms in bochten moet wringen om deze personen af te houden. Gelukkig lukt ons dat wel iedere keer.

Het leukste gesprek van de afgelopen tijd was met een mevrouw die haar fietsslot was vergeten mee te nemen naar haar tandartsafspraak. Zij belde boos op dat zij haar afspraak ging annuleren terwijl zij al voor de deur stond. Wij hebben direct de tandarts gebeld om te vragen of de fiets in het halletje mocht staan. De tandarts is uiteindelijk naar de hal gegaan en ook naar buiten gelopen om mevrouw terug te roepen. Zij was alweer op de fiets gesprongen om naar huis te gaan. Wij hebben haar gebeld en doorgegeven dat de fiets binnen kon staan. Na al deze inspanningen is de afspraak, uiteindelijk, toch doorgegaan. Eind goed, al goed!

Je kunt mij wakker maken voor een reisje naar Noorwegen. Maakt niet uit in welk jaargetijde.

 

Deel artikel :