Single Blog

Nikita Gouveia Anastacio telefoniste op afstand

Ik ben Nikita Gouveia Anastacio en ik werk bij élitel in Ouderkerk aan de Amstel.

Ik vind het leuk om bij élitel te werken omdat geen een dag hetzelfde is. Elke dag heb je andere telefoongesprekken en leer je weer nieuwe dingen.

Ik verbaas me er wel eens over dat er 1 minuut voor sluitingstijd wordt gebeld om een heel gezin in te schrijven bij de tandarts. Men vergeet dat dit best wat tijd vraagt, maar uiteraard nemen we die tijd graag, ook ná sluitingstijd.

Wat ik heel bijzonder vond, was dat ik laatst de planning van alle tandarts afspraken voor een bekende Nederlandse familie mocht doen. Voor die zelfde tandarts belde even later een mevrouw, zij wilde ook een afspraak plannen. Toen ik haar geboortedatum in de computer ingaf zag ik dat zij de dag erna jarig was. Een felicitatie waard vond ik dus wenste ik haar alvast een hele fijne verjaardag. Mevrouw was helemaal verbaasd en vertelde met enige trots dat zij de mooie leeftijd van 90 jaar zou bereiken. Ze vond het heel lief dat ik erover begon en bedankte mij hartelijk.

Waar je mij voor wakker kunt maken? Sushi en chocola!

Deel artikel :