Single Blog

The making of élitalk

Jubileum

Ongeveer een jaar geleden begon ik al enthousiast na te denken over het 10-jarige jubileum van élitel in 2019. Het leek mij zo leuk om onze klanten en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen te geven en te laten zien wat er allemaal bij het voeren van een goed gesprek komt kijken. Hoe leuk en afwisselend ons vak is, zelfs als er lastige gesprekken te voeren zijn. Maar hoe pak je zo iets nou aan. Ach, dacht ik in januari 2018, daar heb ik nog een heel jaar de tijd voor. 

Magazine

Na de zomer begon het weer te borrelen en bedacht ik mij dat er wel stappen gezet moesten worden want het jubileumjaar kwam in zicht. Al enige tijd spookte het door mijn hoofd dat ik wel heel graag een eigen magazine wilde uitgeven en heb uiteindelijk de knoop doorgehakt! élitalk zou er komen. Help.

Wat zetten we er in, hoe zetten we het er in, in welke vorm gieten wij het magazine? De ideeën vlogen hier over de tafel. Met het hele team van élitel hebben we hard gewerkt aan het uitwerken van ieders suggesties en bedenken van de inhoud. Schrijverstalenten zijn ontdekt net als fotomodellen tijdens onze fotoshoot. Heel veel gezelligheid en plezier hebben wij gehad aan the making of! Dat straalt er vanaf en wij wensen je dan ook veel leesplezier. In september komt de gedrukte versie, ook weer een spannend moment waar wij reikhalzend naar uit kijken.

Zijn wij nu klaar?
Nee, wij zijn alweer druk bezig met nieuwe content, want iedere maand komen er nieuwe artikelen bij! Blijf ons volgen.

 

 

Deel artikel :